Ovih dana započinje jesenski ciklus gastro – radionica koje provodi Agencija za ruralni razvoj Istre.
Do sada, u 8 ciklusa provedeno je više od 130 radionica koje je pohađalo više od 1.500 kuhara, ugostitelja, sommeliera, hotelijera…
U jesenskom ciklusu, predavači će biti ugledni stručnjaci i specijalisti Deni Srdoč i Filip Pleteš, Jeffrey Vella, David Skoko, Robert Perić, Marina Gaši, Goran Kočiš, Fabricio Vežnaver, Emil Perdec, Petra Jelenić i specijalist za pizzu iz tvrtke “Mainardi Food”.
Sam interes za navedene radionice svjedoči o stalnoj potrebi za usavršavanjem i stjecanjem novih znanja, te podizanjem kvalitete vlastitih usluga.
Radionice provodi Agencija za ruralni razvoj Istre, a partneri u projektu su, uz Obrtničku komoru Istarske županije, Istarska županija (Upravni odjel za turizam, Upravni odjel za poljoprivredu), Turistička zajednica Istarske županije i HGK – Županijska komora Pula.
Obrtnička komora Istarske županije sufinancira radionice za svoje članove i njihove zaposlenika u iznosu od 25% po polazniku.