Obrtnička komora Istarske županije surađuje s brojnim kvalitetnim i pouzdanim partnerima, a sklopljeni sporazumi omogućuju obrtnicima korištenje njihovih usluga po povoljnijim uvjetima. U nastavku stranice možete naći popis partnera, kao i detaljniji opis usluga.

Hrvatska obrtnička komora provodi projekt Obrtnik plus, u sklopu kojega se sklapaju sporazumi s partnerima na državnoj razini. Popis partnera možete pronaći na stranici projekta Obrtnik plus.

Partneri Obrtničke komore Istarske županije:

Agencija za ruralni razvoj Istre

Sufinanciranje gastronomskih edukacija. Komora podupire sve vrste edukacija, te od početka podupire edukacije za ugostitelje u organizaciji Agencije za ruralni razvoj Istre. Komora sufinancira projekt za svoje članove s 25% cijene radionice.

Pomorski fakultet u Rijeci

Obrtnička komora Istarske županije i Pomorski fakultet u Rijeci sklopili su Ugovor o suradnji kojim obrtnici, članovi Obrtničke komore Istarske županije ostvaruju dodatni popust od 25% na cijene tečaja na dopunsku osposobljenost / izobrazbu za sljedeće: D2 Temeljna sigurnost na brodu; D12 Upravljanje gašenjem požara;D6A motrenje i korištenje radarskog uređaja;D6B Motrenje i ucrtavanje radarskim uređajem i korištenje ARPA uređaja na radnoj razini D6; D19 Pružanje medicinske prve pomoćiPravo na sufinanciranje dodatnog popusta ostvaruju ribari, članovi Obrtničke komore Istarske županije i njihovi zaposlenici, uz uvjet urednog podmirenja Komorskog doprinosa.Upite o Programu možete poslati na mail: marija@pfri.hr Marija Šimić Hlača, dipl. ing., GSM: 099 33 38 411

Zavod za javno zdravstvo Istarske županije

Usluge obveznih i ostalih zdravstvenih pregleda i mjerenja, testiranje na COVID-19.

HEP OPSKRBA

Hrvatska obrtnička komora je kroz projekt HOK Obrtnik plus osigurala najpovoljnije cijene i uvjete koji se mogu ponuditi u trenutku ugovaranja usluge. Zbog nepovoljnih tržišnih kretanja za ugovore o opskrbi koji će se primjenjivati s datumima u 2022. i 2023. ponuđena cijena električne energije će biti viša, ali i dalje najpovoljnija koja se može ponuditi u trenutku ugovaranja. Na snazi je Dodatak 5 Sporazuma o poslovnoj suradnji između HOK-a i HEP Opskrbe te Prilog 1 Sporazumu o poslovnoj suradnji između HOK-a i HEP Opskrbe kojim se reguliraju uvjeti suradnje za ugovore s primjenom u siječnju, veljači i ožujku 2022. godine.Napominjemo, da kroz projekt HOK Obrtnik plus imate zajamčene dvije godine nepromijenjenih cijena bez obzira na tržišna kretanja. Naime, članice HOK-a sklapaju ugovor na rok od 2 godine i HEP Opskrba jamči ugovorenu cijenu za obje godine, do isteka ugovora. Za članice HOK-a kojima ističe ugovor ili koji prvi puta ulaze u ugovorni odnos HEP Opskrba korigira uvjete svaka 3 mjeseca.Za sve informacije o uvjetima i pogodnostima te izračune popusta članicama HOK-a na raspolaganju je besplatni info telefon HEP Opskrbe 0800 5255. Upit možete poslati i putem e-maila obrtnik@hep.hr s imenom i prezimenom, nazivom obrta i OIB-om. Od predstavnika HEP Opskrbe zatražite svoju neobvezujuću ponudu i doznajte sve o pogodnostima koje vam je osigurala Hrvatska obrtnička komora. Uštedite i zaštitite svoje poslovanje.

ELKRON d.o.o.

Obrtnici ostvaruju 30 posto popusta na cijene proizvoda i usluga iz cjelokupnog asortimana ove tvrtke koja se nalazi se na adresi Giardini 2 u Puli.

Tvrtka ELKRON d.o.o obavlja djelatnosti iz zaštite na radu, zaštitu od požara i buke, te servis i prodaja vatrogasnih aparata. Za korištenje pogodnosti potrebno je predočenje obrtnice i uredno podmirenje obveza plaćanja komorskog doprinosa. Kontakt podaci: Elkron d.o.o., Giardini 2, Pula, Telefon: 052/222-211 E-mail: elkron@elkron.hr

CROATIA POLIKLINIKA

Ugovorom o suradnji s Croatia Poliklinikom obrtnici, članovi njihovih obitelji i zaposlenici mogu ostvariti popuste na preventivne i sistematske preglede. Pravo na popust ostvaruje se predočavanjem obrtnice, a sve potrebne informacije obrtnici mogu dobiti u samoj Poliklinici koja se nalazi u zgradi Croatia osiguranja u Puli te u svom Udruženju i u Komori.

MIKROTEHNA

Tvrtka Mikrotehna bavi se servisom i prodajom svih vrsta vaga i utega te izradom metalnih proizvoda te svim članovima HOK-a nudi popust od 20 posto na popravak, servis i ovjeravanje svih vrsta vaga, utega i ostalih mjerila mase te na popravak ugostiteljske opreme, kao i 5 posto popusta na nabavku novih mjerila mase. Za ostvarivanje popusta mogu se obratiti na e-mail adresu antonio.postek@mikrotehna.hr.

Popust na web hosting usluge

Članstvo u Komori obrtnicima omogućava popust od 20 posto na web hosting usluge partnera DHH Hrvatska. Unutar DHH postoje tri branda: Plus Hosting, Infonet te Studio4web. Sa svakim od brendova, pokrivena je različita razina usluga i profila korisnika. HOK korisnici mogu ostvariti sve prednosti shared hosting usluga koje DHH pruža uz popust od 20 posto, a on se ostvaruje upitom, odnosno mailom na adresu branda unutar grupacije s kojim žele ostvariti pogodnost sklapanja dogovora za web hosting. Upit o vrsti paketa i OIB za Plus Hosting potrebno je poslati na support@plus.hr, za Infonet na podrska@infonet.hr, a za Studio4Web na kontakt@studio4web.com.

Popusti na naftne derivate

Članovi Obrtničke komore Istarske županije ostvaruju popust i pogodnosti na prodajnim mjestima INA – industrija nafte d.d. i CRODUX.

INA d.d. je sklopila Sporazum o suradnji s HOK-om temeljem kojeg je sklopila i pojedinačne okvirne sporazume sa županijskim obrtničkim komorama unutar kojih su osigurane pogodnosti za članove HOK-a. INA kartica je međunarodna kartica namijenjena pravnim osobama koju možete koristiti na svim prodajnim mjestima Ine, kao i na drugim prodajnim mjestima na kojima je istaknut znak INA kartice:

Na 400 prodajnih mjesta u Hrvatskoj

U regiji – Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija, Mađarska, Rumunjska, Slovačka, Češka

Na svim prometnim pravcima autocesta u Republici Hrvatskoj, kao i za plaćanje mostarina te vezivanje trajnih naloga ENC uređaja HAC-a. Adresa: INA kartica, Av. V. Holjevca 10, 10000 Zagreb

INA upravlja regionalnom mrežom od 494 benzinske postaje u Hrvatskoj te susjednim zemljama Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori. INA u Hrvatskoj drži vodeću poziciju, a benzinske postaje prepoznatljivo su mjesto kupnje. Za sve detaljnije informacije o načinima ostvarivanja popusta i pogodnosti za obrtnike, možete se obratiti prodajnom predstavniku za Istarsku županiju: Karleto Vincan, GSM: 091 497 1700E-mail: karleto.vincan@ina.hr

Na CRODUX benzinskim postajama obrtnici mogu ostvariti sljedeće pogodnosti: popust po svakoj litri kupljenog goriva uz predočenje identifikacijske kartice;popust se odobrava na sve vrste goriva uključujući i autoplin; popust na plin u bocama na Crodux-ovim benzinskim servisima na kojima se obavlja prodaja plina u bocama za kućanstvo i viljuškare (propan-butan)način plaćanja: Amex, Diners, Master, Maestro, Visa i gotovina CRODUX – HOK Loyalty karticu svi obrtnici mogu zatražiti u matičnom udruženju ili putem e-maila: obrtnik.plus@hok.hr. Kartica se izdaje brzo, jednostavno i bez suvišne papirologije, a pogodnosti se mogu koristiti odmah po preuzimanju kartice. Kartica je za sve članove HOK- a potpuno besplatna.

Agencija Diskurs okuplja stručnjake za tržišne komunikacije, a na temelju sporazuma koji ima sklopljen s HOK-om, članovi Komore ostvaruju popust od 15 posto na redovne cijene usluga agencije iz područja tržišnih komunikacija te promocije koje uključuju kreativni koncept i dizajn, odnosno idejno i izvedbeno rješenje, vizualni identitet obrta i još čitav niz usluga. Kontakt za ostvarivanje pogodnosti je diskurs@diskurs.hr.

Tvrtka Bebabit omogućava članovima HOK korištenje platforme Preporukica.hr uz bonus dobrodošlice u iznosu od 100 kuna. Kontakt za ostvarivanje pogodnosti je info@preporukica.hr.

Članovi HOK-a mogu ostvariti niz pogodnosti i na usluge tvrtke Fina gotovinski servisi i to 10 posto popusta na standardne cijene za usluge tehničke zaštite, kao i za usluge nabave i održavanja bankarsko – trezorske opreme. Kontakt za ostvarivanje pogodnosti je prodaja@finags.hr.

Tvrtka Oscorp popuste nudi za izradu dokumentacije i usklađenje poslovanja obrta s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 – GDPR. Kontakt za ostvarivanje ponude je office@oscorp.hr.

Članovi Komore ostvaruju popuste i u prodavaonicama Narodnih novina i to po 15 popusta na kupnju uredskog ili školskog pribora, na kupnju unificiranih tiskanica i na kupnju informatičkog pribora i potrošnog materijala.

Ovo je samo dio partnera koji surađuju s HOK-om, dok se detaljne informacije, kao i potpuni popis partnera mogu pronaći na internetskoj stranici HOK na adresi www.hok.hr/pogodnosti/hok-obrtnik-plus.

Podijeli sa svima